فراخوان نخستین همایش ملی مواجهه با اسیب های اجتماعی از دیدگاه اسلام (پیشگیری و مقابله)
1396-10-18

فراخوان نخستین همایش ملی مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام (پیشگیری و مقابله) اعلام شد.

به گزارش «روابط عمومی» دبیرخانه همایش، دانشگاه شاهد در نظر دارد با مشارکت برخی از مراکز علمی و پژوهشی و با مشارکت و حضور اندیشمندان و صاحب‌نظران دانشگاهی و حوزوی، همایش ملی «مواجهه با آسیب‌های اجتماعی از دیدگاه اسلام: پیشگیری و مقابله» را با توجه ویژه به آسیب‌هایی مثل مفاسد اخلاقی، اعتیاد، طلاق، حاشیه‌نشینی و ... برگزار نماید.

اهداف همایش:

شناسایی ظرفیت‌های علمی کشور در حوزه پیشگیری و مقابله با آسیب‌های اجتماعی؛

ایجاد گفتمان اسلامی در عرصه مقابله با آسیب‌های اجتماعی؛

ایجاد حساسیت مضاعف در میان اساتید و پژوهشگران نسبت به موضوع آسیب‌های اجتماعی؛

فراهم‌سازی بستر لازم برای تولید فکر و ارائه راهبردهای اسلامی برای پیشگیری و مقابله با آسیب‌های اجتماعی.

بدین‌وسیله از همه اساتید و پژوهشگران علاقه‌مند و دغدغه‌اند دعوت می‌گردد تا در چارچوب نظام موضوعات ذیل، مقالات علمی پژوهشی خود را از طریق سایت Cipsh.ir به دبیرخانه همایش ارسال نمایند.

محورهای همایش که در جلسات شورای علمی تائید و در شورای سیاست‌گذاری مورد تصویب قرارگرفته است به شرح ذیل است:

محور اول: چیستی، نشانه‌‌شناسی و